Panel printer 58mm SP-RMDIIID pikeun industri

Katerangan pondok:

1.Beurat hampang
sambungan 2.Easy tur instalasi
3. rentang tegangan Wide
4.Easily embedded kana sagala instrumen


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

SP-RMDIIID mangrupakeun printer panel termal awét sarta ongkos-éféktif.Ngadopsi téknologi canggih pikeun nyegah macét kertas.Jeung desain terpadu pisan merenah pikeun dipasang.Percetakan barkod 1D dirojong.Sababaraha interfaces kaasup serial, Paralel, USB bisa dipilih bebas .Leuwih ti éta, éta boga percetakan speed tinggi na font jelas pisan.Laju cetak sareng dénsitas tiasa disaluyukeun.Percetakan termal langsung noise rendah bakal masihan anjeun pangalaman anu sampurna.Ukuran leutik bakal merenah pikeun dipaké dina loba industri.

Nyitak Métode nyitak Jalur Thermal
Laju percetakan 30 mm/s
Resolusi 8 titik / mm, 384 titik / garis
Éféktif Printing Width 48 mm
Karakter Set Aksara ASCII, GB18030 (Cina), BIG5
Print Font Font A: 12×24 Font B:8×16
Spésifikasi Kertas Jenis Kertas Kertas termal
Lebar kertas 57,5± 0,5mm
Kandel kertas 0,06 ~ 0,08 mm
Kertas Roll Diaméterna Max: 40,0 mm
Roll Core Diaméterna Batin 13mm (min.)
Reliabiliti MCBF 1 juta garis
Barcode UPC-A, UPC-E, EAN-13, EAN-8, CODE39, ITF25, CODEBAR, CODE93, CODE128
Emulasi ESC/POS
Supir Windows98/2000/NT/XP/Vista/Win7/Win8
Panganteur RS-232 / Paralel
Métode Suplai Kertas Leupaskeun-di loading kertas gampang
Catu daya (Adaptor) DC5V-8.5V, 3A
Mékanisme Printer Merk SPRT
Fisik Ukuran Garis (WxDxH) SP-RMDIIID: 110x62x74mm
Ukuran Port Pamasangan 103 x 57 x 61 mm
Warna Beige / kulawu poék
Beurat 185g
Lingkungan Suhu Operasi 0~ 50 °C
Kalembaban Operasi 20~80%

packing & pangiriman

panel & kiosk
wuliu

jasa urang

Penjualan profésional, jasa téknis sapanjang sadayana pesenan

Buku manual sareng pidéo guildance téknis

Inpormasi pamasaran target pasar sareng dukungan promosi

jasa perbaikan sanggeus waktu jaminan

Waktos kalungguhan gancang

OEM & ODM

acara parusahaan

Beijing Roh Téhnologi Development Co., Ltd.Lokasina di salah sahiji wewengkon ngembangkeun téhnologis ngarah Cina, Shangdi di Beijing.Kami mangrupikeun angkatan munggaran pabrik di daratan Cina pikeun ngembangkeun téknik percetakan termal dina produk urang.Produk utama kaasup printer resi POS, printer portabel, panel mini printer, sarta printer KIOSK.Saatos dekade pangwangunan, SPRT ayeuna ngabogaan sajumlah patén-patén kaasup penemuan, penampilan, practicality, jsb Urang salawasna taat kana konsép customer-dipuseurkeun, pasar-berorientasi, partisipasi pinuh, sarta perbaikan kontinyu tina kapuasan customer nyadiakeun konsumén kalawan luhur. -tungtung produk printer termal.

_20220117173522

Sertipikat

1510fcff
87be4e2dcc7c65ba42a7abc92465840

FAQ

Q1: Dupi éta hiji parusahaan dipercaya?
A: Beijing Spirit Technology Development Co., Ltd. Didirikeun taun 1999, kalibet dina R&D, penjualan sareng jasa saatos-jualan printer.Kami ngagaduhan tim profésional anu ngahijikeun listrik sareng mesin, pikeun ngajaga urang maju dina widang ieu.Pabrik SPRT nyertakeun 10000 alun-alun, anu ogé ISO9001: 2000-Certified.Sadaya produk disatujuan ku CCC, CE sareng RoHS.

Q2: Naon istilah pembayaran?
A: T/T, Western Union, Paypal, L/C.

Q3: Naon MOQ?
A: Biasana MOQ pikeun modél standar nyaéta 20pcs.MOQ pikeun pesenan OEM / ODM nyaéta 500pcs.

Q4: Dupi anjeun nyadiakeun SDK / supir keur printer?
A: Leres, éta tiasa diunduh dina wéb kami


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami