penampilan geulis 80mm printer termal SP-POS890

Katerangan pondok:

Penampilan geulis anyar
Ningkatkeun fungsi sareng kinerja
Firmware ngamutahirkeun online sadia
Hindarkeun kaleungitan desain data


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Desain penampilan pisan anyar & geulis.Ieu ciri kalayan na '250mm / s speed percetakan gancang.SP-POS890 nyaéta printer resi termal 3 inci kalawan fungsi ningkat jeung kinerja.Ngamutahirkeun online firmware ogé sayogi.Modél ieu ngagaduhan desain khusus pikeun ngabantosan data kaleungitan.Desain struktur loading pisan gampang nawarkeun instalasi kertas gancang.Sareng ogé ngadukung lebar kertas percetakan 58mm atanapi 80mm.Desain penampilan printer warna hideung bodas, mantuan pikeun minuhan sarat pasar béda.Hiji taun jaminan hiji sakabeh awak printer.

Métode nyitak Jalur Thermal
Resolusi Jalur Thermal 8 titik/mm
Laju percetakan 250 mm/s
Éféktif Printing Width 72 mm / 48 mm
TPH 150 km
Otomatis motong 1.500.000 potongan
Lebar kertas 79,5 ± 0,5mm / 57,5 ​​± 0,5mm
Jenis Kertas Kertas Thermal Normal / Kertas Blackmark
Ukuran Kertas Max 80 mm×Ø80mm/Max 58 mm×Ø80
Kandel kertas 0,06 mm0,08 mm
Supir Windows/JPOS/OPOS/Linux/Android
Print Font Kaca kode;ANK: 9 x 17 / 12 x 24;Cina: 24 x 24
Barcode 1D: UPC-AUPC-E, EAN-13, EAN-8, CODE39, ITF25, CODABAR, CODE93, CODE128
2 D: PDF417QRCODE, Data Matrix
Panganteur Serial + USB / USB + Ethernet / USB + Bluetooth
USB+Ethernet+WIFI(2.4G)/USB+Ethernet+Bluetooth(4.0)+WIFI(2.4G/5G)
Sasayogian tanaga DC24V ± 10%, 2A
Laci Kas DC24V,1 A;6 PIN RJ-11 stop kontak
Suhu Operasi / Kalembaban 050 ℃ / 1080%
Dimensi Outline 185x150x123mm (L × W × H)
Panyimpenan Temp / kalembaban -2060 ℃ / 1090%

3-inci printer resi termal jeung ningkat fungsi jeung kinerja

Ngamutahirkeun firmware online sayogi.

paréntah ajakan

kalawan otomatis-cutter

Desain struktur loading pisan gampang nawarkeun instalasi kertas gancang

Ngarojong 58mm atanapi 80mm lebar kertas percetakan.

250mm / s speed print tinggi

print pesenan nyandak-kaluar

packing & pangiriman

POS
wuliu

jasa urang

Penjualan profésional, jasa téknis sapanjang sadayana pesenan

Buku manual sareng pidéo guildance téknis

Inpormasi pamasaran target pasar sareng dukungan promosi

jasa perbaikan sanggeus waktu jaminan

Waktos kalungguhan gancang

OEM & ODM

acara parusahaan

Beijing Roh Téhnologi Development Co., Ltd.Lokasina di salah sahiji wewengkon ngembangkeun téhnologis ngarah Cina, Shangdi di Beijing.Kami mangrupikeun angkatan munggaran pabrik di daratan Cina pikeun ngembangkeun téknik percetakan termal dina produk urang.Produk utama kaasup printer resi POS, printer portabel, panel mini printer, sarta printer KIOSK.Saatos dekade pangwangunan, SPRT ayeuna ngabogaan sajumlah patén-patén kaasup penemuan, penampilan, practicality, jsb Urang salawasna taat kana konsép customer-dipuseurkeun, pasar-berorientasi, partisipasi pinuh, sarta perbaikan kontinyu tina kapuasan customer nyadiakeun konsumén kalawan luhur. -tungtung produk printer termal.

_20220117173522

Sertipikat

1510fcff
87be4e2dcc7c65ba42a7abc92465840

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami