112mm printer termal SP-TL51 rojongan multi-interface

Katerangan pondok:

Produk gancang, dipercaya sareng serbaguna
Ngarojong ukuran labél béda
Desain elegan jeung kompak


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

TL51 mangrupakeun printer nu ngarojong kertas 40-112mm, sarta bisa nyitak tiket jeung labél.Printer ieu simplifies mode operasi sarta nyadar percetakan merenah.Éta cocog pikeun lambar raray éléktronik mainstream sareng percetakan labél logistik di pasar, ngahémat barang-barang kanggo palanggan.Bisa terus nyitak 60 kilométer tanpa gangguan, kalawan kinerja ultra-luhur print huluna jeung konfigurasi.Penampilan bodas murni sareng fungsi percetakan super ngajantenkeun TL51 janten printer labél anu paling populér pikeun SPRT.

Métode nyitak Jalur Thermal
Resolusi Jalur Thermal 8 titik/mm
Laju percetakan 127mm/s (Max)
Éféktif Printing Width 108 mm
TPH 50 km
Lebar kertas Max: 111,5 ± 0,5 mm / mnt: 40 ± 0,5 mm
Jenis Kertas Kertas Thermal Normal / Kertas Label Termal / Kertas Lipat
Ukuran Kertas Max 112×Ø127mm,Min 112×Ø13mm
Kandel kertas 0.06mm~0.20mm (Kertas Termal Biasa)
0.12 ~ 0.20mm (kertas Label termal)
Supir Windows/Linux/Android
Print Font Kaca kode,: ANK: 9 x17 / 12 x24;Cina: 24 x 24
Barcode UPC-A, UPC-E, EAN-13, EAN-8, CODE39, ITF25, CODABAR, CODE93, CODE128, PDF417, QR Code, DATA Matrix
Panganteur USB/Serial+USB+Ethernet/USB+Bluetooth(2.0/4.0)
Sasayogian tanaga DC24V±10%, 2A
Suhu Operasi / Kalembaban 5~50℃/10~80%
Dimensi Outline 240x180x157mm (L × W × H)
Panyimpenan Temp / kalembaban -20~60℃/10~90%

packing & pangiriman

POS
wuliu

jasa urang

Penjualan profésional, jasa téknis sapanjang sadayana pesenan

Buku manual sareng pidéo guildance téknis

Inpormasi pamasaran target pasar sareng dukungan promosi

jasa perbaikan sanggeus waktu jaminan

Waktos kalungguhan gancang

OEM & ODM

acara parusahaan

Beijing Roh Téhnologi Development Co., Ltd.Lokasina di salah sahiji wewengkon ngembangkeun téhnologis ngarah Cina, Shangdi di Beijing.Kami mangrupikeun angkatan munggaran pabrik di daratan Cina pikeun ngembangkeun téknik percetakan termal dina produk urang.Produk utama kaasup printer resi POS, printer portabel, panel mini printer, sarta printer KIOSK.Saatos dekade pangwangunan, SPRT ayeuna ngabogaan sajumlah patén-patén kaasup penemuan, penampilan, practicality, jsb Urang salawasna taat kana konsép customer-dipuseurkeun, pasar-berorientasi, partisipasi pinuh, sarta perbaikan kontinyu tina kapuasan customer nyadiakeun konsumén kalawan luhur. -tungtung produk printer termal.

_20220117173522

Sertipikat

1510fcff
87be4e2dcc7c65ba42a7abc92465840

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami